dimecres, 25 de novembre del 2009

Debat sobre els transtorns alimentaris







Aquí trobareu algunes de les fotos realitzades durant la sessió del debat sobre les malalties provocades per dèficit o accés de nutrients.

Seria interessant que donguessiu la vosta opinió sobre aquesta activitat. Animèu-vos a fer-ho.

1 comentari:

  1. Ei Mireia i tots els lectors,

    Crec que va estar molt be poguer realitzar una activitat com aquesta. Per començar va ser una activitat diferent, trencant la rutina diaria i potser ajudant a apendre de una manera mes divertida. Em va agradar el fet d'extreure idees comunes, primer amb un grup mes reduït i seguidement posant sobre la taula les idees de tothom. Em va agradar el fet de que ens demenesis perque veiem a una persona de una manera o perque d'una altre, penso que això ens va fer reflexionar una mica i pensar que no sempre cal veure la gent nomes de la manera que t'impacta visualment. Vam poguer veure que molts cops això es genetic, i no obligatoriament tens que tenir un transtors o maleltia alimentaria.

    Això son les tres o quatre idees mes bàsiques que en vaig extreure del debat, tot i tambe quedarme amb frases i comentaris rellevants. M'agradaria que un altre cop, es pogues fer una activitat semblant, i que s'hauria de practicar mes, no nomes amb aquestes assignatures.

    ResponElimina

Opineu sobre el seguent vídeo.The Bodies